Tervehdys golfin ystävät,

Kenttämme on saatu jälleen onnistuneesti auki ja ennusmerkit kentän kunnon suhteen lupaavat hienoa golfkesää. Greenien kunto on tälle alkukesälle paras aloituskunto mitä on vuosiin nähty. Siitä päässäänkin luontevasti ensimmäiseen muistutukseen kaikille, eli greenihaarukat taskuun mukaan kierroksille! Kenttämme helposti lähestyttävästä sijainnista ja edullisesta päivä greenfeestä huolimatta suurin osa kenttämme pelaajista on omia Kemin Golf Klubin jäseniä, siksipä kaikkien tulisi kantaakin vastuunsa myös kentän kunnon ylläpidosta vähintään greenien pallon alastulojälkien korjauksien muodossa. Lyöntijälkien paikkaus hakemalla lentäneen turpeen takaisin lähtöpaikkaansa on hyvää golfetiketin mukaista toimintaa ja käytöstä myös. Viime kesänä näissä molemmissa hyvin helposti toteutettavissa olevissa toiminnoissa oli kyllä ajoittain paljon puutteita. Muistetaan, että se on meidän kaikkien kenttä ja siitä tulee pitää hyvää huolta.

Väylä kuusi on tulossa käyttöön heti kun se on tarpeeksi kuivannut. Kuutosen käyttöön oton myötä, otettaneen myös väylä seitsemän käyttöön talvigreenin avulla. Väylä seitsemää joudumme pelaamaan vielä hyvän tovin talvigreenille, mutta kärsivällisyys siinäkin palkitsee varmasti tulevaisuudessa, kun saadaan siihenkin parempi kuntoinen ja uudelleen muotoiltu greeni käyttöön.

Kilpailukalenteri on valmis ja tutustuttavissa seuran nextgolf-sivuilla. Ilmoittautuminen niihin on myös mahdollista tuttuun tapaan jo nyt. Kilpailukalenteriin on pyritty nyt huomioimaan ja tekemään jäsenistön palautteen mukaisia muutoksia. Mestaruuskisojen eri ryhmiä on vähennetty ja nyt siis miehille on yleinen (tas. max 15) ja miehet B (tas. yli 15,1) kisa, sekä veteraanit, jotka pelaavat punaisilta kesän muiden kisojen tapaan. Naisilla yleinen, seniorit ja veteraanit.

Isosti huomiona nyt sitten seuraava. Seuran mestaruus scramble on tasoitukseton kisa. Huomioikaa veteraani miehet, että siinä kaikki parit ja parien pelaajat pelaavat KELTAISILTA. Eli sitä kisaa varten on silloin tällöin syytä treenailla myös keltaisilta avauksia. Toki naiset pelaavat punaiselta tiiltä.

Tänä kesänä otamme myös käyttöön sähköisen tulospalvelun kilpailuihin. Osalle sen käyttäminen on tuttua jo vieraskentiltä. Sähköisen tulospalvelun käytön oppii kyllä helposti ja siihen saa tarvittaessa opastusta. Paperiset tuloskortit säilyvät edelleen mukana ja niitä saa käyttää. Tämä uudistus nopeuttaa ja helpottaa tuloksien saamista kilpailujen jälkeen.

Klubillamme kahvila on myös avattu ja palvelee päivittäin. Muistakaa käydä kahvilla ja pullalla, kun aikaa kierroksen ohessa on. Sen pyörittämisessä on seurallamme taloudellisia haasteita ja se ei oikein pelkällä poletti ja kierroksen varauksen vahvistamistoiminnalla pyöri. Juokaa ihmiset siis kahvia ja syökää pullaa ja herkullisia makkaroita ja muuta mitä kahvilassamme on tarjolla. 😊 Muistutuksena myös, että vasta kierroksen varauksen vahvistaminen caddiemasterin kautta laittaa vakuutukset voimaan, mahdollisesti kierroksella sattuvien tapahtumien varalle.

Loppuun kiitoksia kenttähenkilökunnalle kentän saattamisesta taas loistavaan alkukauden kuntoon. Kiitos kenttätoimikunnan pyyteettömälle talkootyö uurastukselle kenttämme hyväksi. Kiitos myös jälleen naistoimikunnalle ja seuran sihteeri Hannele Huttuselle, että klubitoiminnot on saatu pyörimään jouhevasti herkullisine tarjoiluineen.

Erityiskiitokset tälle keväälle maalatun klubitalon maalausurakoinnista Kemin Äijägolffille, joka puheenjohtajansa Jani Karttusen johtamana teki kovan urakan klubin pintojen uusimisessa. Team Turspan ite Mika Turska kävi myös antamassa panoksensa maalauksen edistymiseen. Kiitos myös siis Team Turspan suuntaan.

Hyvää ja aurinkoista golfkesää kaikille! Kapteeni Bade ja Lady Kapteeni Marianne