OSAKKEENOMISTAJAN ETUKORTTI

Useilla Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen golfkentillä on käytössä osakkeenomistajan etukortti. Alla on lueteltu ne golfkentät, joiden osakkeenomistajat saavat 50 %:n alennuksen toistensa kentillä normaalihintaisesta greenfeestä yhden kerran pelikauden aikana. Osakaskorttia ei voi hyödyntää kotikentällä. Kyseessä on siis merkittävä etu osakkeenomistajalle. Kortti tulee esittää ko. kentän caddiemasterille. Käytössä on puhelimessa toimiva Cardu-kortti sovellus.
Kemin Seudun Golf Oy:n osakkeenomistajan pelikausimaksun maksaneet saavat edut kortillensa automaattisesti vuosittain. Osakasedun saa henkilö jonka nimellä osake on osakerekisterissä. Osakkeenomistaja saa vain yhden etukortin omistamiensa osakkeiden määrästä riipppumatta.

osakaskortti_2020.JPG

Olemme päättäneet siirtyä digiaikaan ja viedä osakaskorttimme mobiiliin. Jotta saat sen puhelimeesi, tarvitset Cardu -sovelluksen. Voit ladata sen jo nyt alla olevan ohjeen mukaan. 

Jaettu kortti sisältöineen näkyy Cardun lompakossa.

Varmistathan että oikeat yhteystietosi ovat kentän käytössä, jotta saat osakaskortin käyttöösi. Yhteystietosi voit tarkistaa nexgolfin jäsentiedoista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haasteita Cardu sovelluksesta, saat apua osoitteesta support@cardu.com. 

 

1. Asenna Cardu-sovellus matkapuhelimeen tai mobiililaitteeseen joko Google Play (Android) tai App Store (iPhone) -sovelluskaupasta.

2. Rekisteröidy Carduun käyttäjäksi avaamalla sovellus ja valitsemalla sieltä ”Uusi tili”.

3. Täytä pakolliset kentät: etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi), mobiilinumero (puhelinnumerosi) ja valitsemasi salasana.

4. Vahvista Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun puhelinnumeroon tekstiviestinä. 

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta ja haluat käyttöösi tämän osakasedun, ota yhteyttä alla mainittuihin henkilöihin.

Lisätietoja tarvittaessa:  Osmo Happonen 0500748993, Kari Honkanen 0400888517

 


Mukana olevat kentät kaudella 2024

Botnia Golf, Kauhajoki
Härmä Golf
Järviseudun Golf
Kalajoki Golf
Katinkulta Golf, Vuokatti
Kemin Golf
Kokkolan Golf
Kuortane Golf
Nivalan Seudun Golf
Oulun Golf
Pietarsaaren Golf
Raahentienoon Golf, Siikajoki
Remson Golf, Pietarsaari
Ruuhikoski Golf, Seinäjoki
Santa Claus Golf, Rovaniemi
St. Lake Golf, Pyhäjärvi
Tornio Golf
Ähtärin Golf
Virrat Golf
Vaasan Golf
Virpiniemi Golf, Oulu
Vöyri Golf

Osakasetu 2024

Tornio Golf Oy:n, Arctic Golf Oy:n ja Levi Golf Oy:n osakkeen omistajat ovat oikeutettuja pelaamaan Kemissä seuraavin hinnoin Greenfee -50%  18,5 €
       
Kemi Seudun Golf Oy:n osakkeen omistajat ovat oikeutettuja pelaamaan Torniossa, Rovaniemellä ja Levillä seuraavin hinnoin Greenfee -50%
Edun saa näyttämällä Cardu korttia.